Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Κριτική: Η σιωπηλή ασθενής

Χάρηκα απίστευτα όταν είδα ότι αυτό το βιβλίο κέρδισε στο Goodreads την κατηγορία Mystery&Thriller. Πραγματικά το άξιζε και έχω μόνο τα καλύτερα να πω.

Ο Θίο είναι ψυχολόγος, και γνώριζε για μία γυναίκα που αφότου είχε κατηγορηθεί ότι δολοφόνησε τον άντρα της, δεν ξαναμίλησε και έμενε σιωπηλή σε μια κλινική. Καταφέρνει λοιπόν να μπει σε αυτή τη κλινική και να δουλέψει σαν ο προσωπικός της ψυχίατρος και να την βοηθήσει να ξαναμιλήσει και να μάθουν για όσα είδε και έγιναν, παρόλο που σχεδόν κανένας δεν πίστευε σε αυτόν.

Αρχικά να πω ότι τα ψυχολογικά βιβλία είναι τα αγαπημένα μου. Και όταν το βιβλίο άρχισε να ξετιλύγει ιστορίες γύρω από την ασθενή, αλλά και τον Θίο, πραγματικά δεν μπορούσα να το αφήσω. Ο γρήγορος ρυθμός του, πολλές περίεργες συμπεριφορές, οι προσπάθειες του Θίο αλλά και η τρομακτική τροπή που παίρνει η όλη ιστορία με έκαναν να ανατριχιάσω και να το βάλω πολύ ψηλά στα αγαπημένα μου βιβλία.

Και ένα μπράβο στον συγγραφέα, που από όσο έιδα είναι το πρώτο tου βιβλίο και έκανε τεράστια επιτυχία. Θα έπαιρνα οποσδήποτε να διαβάσω και το επόμενο βιβλίο του, και προτίνω τη σιωπηλή ασθενή ανεπιφύλακτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου